07/09/2018 Opening Politiek Seizoen

Opening Politiek Seizoen & Campagne aftrap met o.a. Lodewijk Asscher en Paul Tang

Opening Politiek Seizoen 2018

Graag nodigen we je uit voor de feestelijke opening van het politiek seizoen op vrijdag 7 september vanaf 16:00.

Naast dat we deze middag het nieuwe politieke seizoen groots zullen openen, is dit ook de campagne aftrap voor de gemeentelijke herindelingsverkiezingen in november 2018. Gevolgd door de provinciale staten- en waterschapsverkiezingen in maart 2019 en de Europese verkiezingen in mei 2019. Kortom, het belooft een druk en spannend politiek jaar te worden dat we vrijdag 7 september groots aftrappen.

De afgelopen 2 jaar was de opening van het politiek seizoen telkens een groot succes; meer dan 100 mensen in Der Aa-kerk, ruim 140 mensen in DOT Groningen en telkens interessante sprekers en een geweldige sfeer.

2 jaar op rij mooie locaties, bijzondere sprekers en een geweldige sfeer, kan het dan nog beter? Wij denken van wel!

Dit jaar organiseren de Jonge Socialisten Groningen, PvdA Groningen en het Gewest de opening van het politiek seizoen op een voor Groningen typerende en unieke locatie, namelijk midden in het Noorderplantsoen. Op deze dag zullen onder andere Lodewijk Asscher en Paul Tang aanwezig zijn. Vooral hopen we natuurlijk dat jij er ook bij aanwezig bent!

ETEN EN DRINKEN
De opening van het politiek seizoen vindt plaats op het tijdstip van een vrijdagmiddag borrel tussen 16:00 —18:30. Dat betekent dat er zowel warme als koude borrelhapjes aanwezig zullen zijn en 2 drankjes p.p. meer drankjes zijn op eigen kosten.

LOCATIE
Goed bereikbaar en gelegen midden in het Noorderplantsoen vindt je restaurant Zondag. De opening van het politiek seizoen zal dit jaar hier plaatsvinden, klik hier voor meer informatie over restaurant Zondag.

PROGRAMMA
16:00—16:30 Inloop (Buiten)
16:30—17:00 Borrelen: Drankjes + Koude hapjes (Buiten)
17:00—17:30 Speeches (Binnen)
17:30—18:30 Borrelen: Drankjes + Warme Hapjes (Buiten)
*Het programma vindt in principe groot en deels buiten plaats alleen in geval van slecht weer (hevige regen) zal het hele programma op dezelfde locatie maar dan binnen plaatsvinden.

AANMELDEN
Het aantal gasten is niet geheel ongelimiteerd en om zicht te houden op het aantal gasten vragen wij je om je spoedig aan te melden door een mail te sturen naar voorzitter@jsgroningen.nl.
Mocht u nog vragen hebben dan kun je die stellen aan Julian door eveneens te mailen naar voorzitter@jsgroningen.nl.

Graag tot 7 september!

 
 

Categorieën: Uncategorized

Jonge Socialisten in de PvdA