Einde van het seizoen

Een bewogen jaar

coronavirus_shutterstock_1643947495-s_tcm1203-585607

Lieve bezoeker,

Het politiekseizoen komt tot zijn einde in een heftig jaar voor niet alleen Groningen, met de vele bezuinigingen die wij in het begin van dit seizoen moesten maken, maar ook voor de hele wereld toen het COVID-19 virus uitbrak.

Inmiddels kunnen we weer wat rond bewegen en start het leven weer op. Gelukkig mogen we nog steeds met mooi weer een biertje doen in het Noorderplantsoen (hoewel niet overal) en kunnen we in plaats van alleen thuis ook weer andere mensen onder ogen zien.

Het is moeilijk vooruit te blikken naar het volgende seizoen, eentje waar we allemaal uitkijken naar een tweede uitbraak, maar tevens bezig gaan met de Tweede Kamer verkiezingen. Ook gaan we aankomend jaar alweer bezig met, het lijkt net gisteren, de Gemeenteraadsverkiezingen. Aankomend seizoen zal het verkiezingsprogramma gemaakt worden en de lijst worden vastgesteld. Voor de partij dus een druk en spannend jaar, maar hopelijk sowieso een met een stuk meer zetels.

Hoewel wij de afgelopen tijd niet zoveel hebben kunnen organiseren, hopen wij dit in weer gauw te gaan doen, beginnen met de KEI Week in augustus. Hopelijk tot snel!

Lise Deijs – Voorzitter Jonge Socialisten Groningen

Categorieën: Uncategorized

Jonge Socialisten in de PvdA