Laat je stem horen

Stem voor de nieuwe voorzitter van de PvdA, je hebt nog tot woensdag 4 oktober 23:59 uur!

image_6Gm8gOx3FJjh6WlzIpJHlQ

Laat je stem horen!

Op 15 maart hebben we als PvdA een enorme klap gehad, waar we in de Tweede Kamer in zetelaantal zijn gedecimeerd, geldt dat niet voor onze idealen en waarden. Onze sociaaldemocratische waarden zijn ook vandaag de dag nog hartstikke relevant en het waard om voor te knokken. Juist daarom is het zo belangrijk dat we als PvdA er weer bovenop komen en volgens mij hebben we de weg omhoog weer gevonden.

Een goed voorbeeld is de opening van het politiek seizoen te Groningen, een enorme opkomst, een goede inhoudelijke bijeenkomst en een geweldige sfeer. Ondanks dat we op de goede weg lijken is er ook nog erg veel werk te doen. De vraag is met wie als voorzitter van onze geweldige club we dat gaan doen? Juist in deze tijd waarin we als PvdA hard aan de bak moeten, doet het ertoe op wie u stemt. Maar het is bovenal belangrijk dat eenieder zijn of haar stem laat horen. Als leden niet meer aangetrokken zijn tot -of betrokken zijn bij zo’n belangrijke keuze voor hun partij, hoe kunnen de kiezers zich dan betrokken en aangetrokken voelen tot een PvdA? Dus laat daarom deze kans, de kans om te laten zien dat de PvdA leeft, niet voorbijgaan. Ga stemmen voor de nieuwe voorzitter(s) van de PvdA!

Hoe kun je stemmen?

Als het goed is heeft u op 25 september een email gekregen van het partijbestuur van de PvdA, met als onderwerp ‘’ Jouw stemcode: kies de nieuwe voorzitter!’. 

In de betreffende email vindt u een code, een zogenoemde stemcode, u kunt deze invullen op deze website, klik hier!

Wanneer u uw stemcode heeft ingevuld kunt u stemmen voor de nieuwe voorzitter van de PvdA.

Geen rede om niet te stemmen: GA STEMMEN! 

Voor wie u ook stemt, er is in ieder geval geen excuus om het niet te doen, u heeft nog tot woensdag 4 oktober 23:59 om te stemmen en ik zou u willen oproepen om dat te gaan doen. Er is namelijk niet zoiets als een stem die er niet toe doet, elke stem telt en met alle stemmen samen kunnen we de nieuwe voorzitter(s), ongeacht wie wint, een groot mandaat geven en laten zien dat de PvdA leeft.

Categorieën: Uncategorized

Jonge Socialisten in de PvdA