15/09/2018 Oud-besturenborrel Jonge Socialisten Groningen

JS omslagfoto

Over iets minder dan twee weken is het al zover: op vrijdagavond 15 september zal de oud-bestuursledenborrel van de Jonge Socialisten Groningen plaatsvinden. We hebben reeds vele aanmeldingen gekregen en hopen jullie dan ook allen te mogen ontvangen. We maken er in ieder geval een prachtige avond van!

Jullie zijn vanaf 17:00 welkom in Ons Pand aan de Haddingestraat 10, waar de hapjes en drankjes klaar zullen staan. Na iedereen ruim de gelegenheid te hebben gegeven bij te kletsen en genoeg te eten en te drinken, zullen we ons in teams opsplitsen en samen de enige echte Grote Rode JS Groningen Pubquiz spelen. Na de pubquiz is er dan nog uitgebreid te tijd om gezellig verder te praten en nog een drankje te drinken.

Om een deel van de avond te bekostigen zouden we jullie willen vragen een vrijwillige bijdrage van 5 euro mee te nemen. Wij hebben er ontzettend veel zin in en hopen jullie allen op de 15e te mogen zien. Graag horen we het nog even van jullie als jullie verhinderd zijn of toch nog kunnen komen, mocht je dat nog niet eerder aangegeven hebben (mail naar anna@jsgroningen.nl).

Categorieën: Uncategorized

Jonge Socialisten in de PvdA