Commissies binnen de JS Groningen

Wil je naast gezellig de activiteiten van de JS Groningen bezoeken actief worden? Bij de Jonge Socialisten Groningen zijn er ook commissies waar jij je bij aan kan sluiten. Het leukste van een vereniging is namelijk om op activiteiten te komen en zoveel mogelijk bekende gezichten te zien. Een grote groep actieve leden is dus belangrijk en commissies zijn hierin wat ons betreft de hoekstenen van de vereniging. Het streven is om met de commissies minimaal één keer in de twee weken samen te komen en af en toe een gezellige activiteit met elkaar te ondernemen.

De KEI-commissie is een commissie die elk jaar rond de zomer actief wordt. Met deze commissie gaan we in augustus een geweldige week neerzetten en hiermee hopen we zoveel mogelijk nieuwe leden aan te trekken.

Het bestuur is druk bezig met kijken voor het oprichten van nieuwe commissies, zodat leden zich actief kunnen in zetten van de JS Groningen. Dus wil je actief worden, blijf dan de nieuwsbrief, de website en Facebook goed in de gaten houden! Heb je momenteel ideeën voor een toffe activiteit, of wil je een stukje schrijven voor de digitale CopyRood, laat het weten via secretaris@jsgroningen.nl

Jonge Socialisten in de PvdA