Commissies binnen de JS Groningen

Wil je naast gezellig de activiteiten van de JS Groningen bezoeken actief worden? Bij de Jonge Socialisten Groningen zijn er ook commissies waar jij je bij aan kan sluiten. Het leukste van een vereniging is namelijk om op activiteiten te komen en zoveel mogelijk bekende gezichten te zien. Een grote groep actieve leden is dus belangrijk en commissies zijn hierin wat ons betreft de hoekstenen van de vereniging. De JS Groningen kent een aantal vaste commissies, daarnaast is het bestuur druk bezig met kijken voor het oprichten van nieuwe commissies, zodat leden zich actief kunnen in zetten van de JS Groningen. Dus wil je actief worden, blijf dan de nieuwsbrief, de website en Facebook goed in de gaten houden! Heb je momenteel ideeën voor een toffe activiteit, of lijkt het je leuk zitting te nemen in een van de bestaande commissies laat het weten via info@jsgroningen.nl.

  • De Accie organiseert activiteiten voor de Jonge Socialisten Groningen.
  • De KEI-commissie is een commissie die elk jaar rond de zomer actief wordt. Met deze commissie gaan we in augustus een geweldige week neerzetten en hiermee hopen we zoveel mogelijk nieuwe leden aan te trekken.
  • De Kascommissie van de Jonge Socialisten Groningen controleert het financiële beleid van het bestuur. Zij brengt advies en verslag uit aan de Algemene Ledenvergadering en het bestuur.
  • De Eurovisiesongfestival-commissie (oprichter Nico Laurens Wessels), organiseert het plezier wat het Eurovision Songfestival voor ons brengt voor de gehele afdeling!
  • De HR-Verzetscommissie zal mogelijkheden voor de JS Groningen binnen het landelijk HR onderzoeken.

 

Jonge Socialisten in de PvdA