Huidig bestuur

Bestuur 2021/2022

 

 

Voorzitter

  • Fleur RenkemaFleur RenkemaVoorzitterMailTelefoon06 11936110Fleur is een student American Studies aan de Rijksuniversiteit Groningen. Sinds 2020 is zij actief lid bij de Jonge Socialisten Groningen. Ze wil zich graag inzetten bij de JS dit verkiezingsjaar voor beter onderwijs en meer kansengelijkheid voor iedereen.

Secretaris

Penningmeester

  • Giovanni TelussaGiovanni TelussaPenningmeesterMailGiovanni is een masterstudent Farmacie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is pas sinds zomer 2021 lid van Jonge Socialisten Groningen, maar was direct vastberaden om actief lid te worden. Hij wil zich in dit bestuursjaar graag verder politiek ontwikkelen. Ook hoopt hij andere jongeren te enthousiasmeren om bij een politieke jongerenorganisatie te gaan en hun stem te laten horen. Zijn voornaamste aandachtspunten zijn kansengelijkheid en klimaatproblematiek.

Algemeen Bestuurslid

  • Rozemarijn GierkinkRozemarijn GierkinkAlgemeen BestuurslidMailRozemarijn studeert Kunsten, Cultuur en Media aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ze is sinds 2016 lid van de Jonge Socialisten en sinds 2017 actief lid bij de afdeling Groningen. Een van de onderwerpen die ze belangrijk vindt is culturele politiek en beleid. Ze wil zich dan ook graag inzetten voor de toegankelijkheid van dit soort zaken en een eerlijke verdeling van de kansen in de samenleving in het algemeen.

Algemeen Bestuurslid

Algemeen Bestuurslid

Adres

Ons Pand
Haddingestraat 10
9711 KD Groningen

 

 

Jonge Socialisten in de PvdA