Huidig bestuur

Bestuur 2021/2022

 

 

Voorzitter

  • Thomas SchreuderThomas SchreuderMailDit is Thomas, hij is de voorzitter van het huidige bestuur. Hij heeft onder andere als taken het voorzitten van de ALV’s, voor jongeren opkomen bij de PvdA en het goed laten lopen van onze prachtige afdeling in het algemeen. Thomas Studeert nu American studies en wil er dit jaar graag ervoor zorgen dat de afdeling nog actiever wordt. Zo wil hij dat we als JS nog beter bekend komen te staan en wil hij er samen met alle leden een leuk politiek jaar van maken.

Secretaris

  • Leonore van der HeideLeonore van der HeideMailLeonore (22) studeert communicatie and multimedia design aan de Hanze in Groningen. Ze omschrijft zichzelf als een open boek en wilt zich inzetten voor open communicatie vanuit het JS.

Penningmeester

  • Mathijs OldenburgerMathijs OldenburgerMailMatthijs (22) is net afgestudeerd werktuigbouwkundige en is aan het werk voor de duurzame oplossing in Leeuwarden. Bij de JS is hij penningmeester en zorgt ervoor dat financieel alle zaken op rolletjes lopen, daarnaast is Matthijs verantwoordelijk voor links lullen. Matthijs wil zich samen met de JS inzetten voor gelijke kansen voor iedereen en daarmee Nederland een stukje eerlijker maken.

Algemeen Bestuurslid

  • Sebastiaan WinterSebastiaan WinterAlgemeen bestuurslidMailSebastiaan studeert rechten aan de Hanzehogeschool Groningen. Hij is sinds begin 2021 lid van de Jonge Socialisten Groningen en wou vervolgens zo snel mogelijk een actieve rol op zich nemen binnen de afdeling Groningen. Dit wil hij vooral graag om te ontdekken wat hij kan doen om zich politiek te ontwikkelen. Verder wil Sebastiaan graag jongeren helpen om er achter te komen waar hun politieke mening ligt.

Algemeen Bestuurslid

  • Marijn LunsingMarijn LunsingMailMarijn is fictie schrijver bij Studio SpinLink in Groningen en kleinschalig Super Smash Bros. toernooi organisator in Assen. Hij is lid van de JS sinds juni 2022, en is sindsdien actief binnen de organisatie. Nadat hij arbeidsongeschikt is verklaard verkent Marijn hoeveel en wat hij kan betekenen voor de sociaaldemocratie. Zijn eerste stap is zich hard inzetten als algemeen bestuurslid.

Adres

Ons Pand
Haddingestraat 10
9711 KD Groningen

 

 

Jonge Socialisten in de PvdA