Huidig bestuur

Bestuur 2019/2020

 

 

Voorzitter

  • Lise DeijsLise DeijsVoorzitterMailTelefoon06 44245140Lise studeert HBO-Rechten aan de Hanzehogeschool te Groningen. Zij is sinds november 2016 lid van de PvdA en de Jonge Socialisten en begin 2018 actief lid bij de Jonge Socialisten Groningen. Lise wil zich graag inzetten voor een meer progressieve samenleving met gelijke kansen voor iedereen.

Secretaris

  • Rozemarijn GierkinkRozemarijn GierkinkSecretarisMailTelefoon0623677869Rozemarijn studeert Kunsten, Cultuur en Media aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ze is sinds 2016 lid van de Jonge Socialisten en sinds 2017 actief lid bij de afdeling Groningen. Een van de onderwerpen die ze belangrijk vindt is culturele politiek en beleid. Ze wil zich dan ook graag inzetten voor de toegankelijkheid van dit soort zaken en een eerlijke verdeling van de kansen in de samenleving in het algemeen.

Penningmeester

  • Rients OppewalRients OppewalPenningmeesterMailTelefoon0620813610Rients studeert economie en internationale betrekkingen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds 2017 lid van de Jonge Socialisten Groningen. Hij heeft zich de afgelopen jaren drukgemaakt over de verrechtsing van de samenleving, maar tegelijkertijd ook over de sterk toegenomen polarisering in Nederland. Hij ziet het als de taak van centrumlinks om de samenleving eerlijker te maken en ook het saamhorigheidsgevoel te versterken

Algemeen Bestuurslid

  • Nico Laurens WesselsNico Laurens WesselsAlgemeen bestuurslidMailTelefoon0622715679Nico studeert Recht & ICT, Global Criminal Law en International Human Rights Law aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds 2015 actief lid bij de Jonge Socialisten, afdeling Groningen. Als lid wil hij bijdragen aan een progressieve, eerlijke samenleving. Thema's die hij belangrijk vindt zijn duurzaamheid, rechtvaardigheid, ICT en Europese samenwerking. Nico is algemeen bestuurslid.

Adres

Ons Pand
Haddingestraat 10
9711 KD Groningen

 

 

Jonge Socialisten in de PvdA