Huidig bestuur

 

 

Profielen

  • Wouter SchipperWouter SchipperVoorzitterMailTelefoon06 19490579Wouter studeert Economie en Filosofie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij komt uit rode Oost-Groningen en is nu zo’n twee jaar lid van de Jonge Socialisten. Hij is een overtuigd sociaaldemocraat, waarbij hij het recht op gelijke kansen, het bestrijden van inkomensongelijkheid en de verzorgingsstaat als hoofdpunten ziet. Hij is lid om zich in te zetten voor een eerlijkere samenleving en om zoveel mogelijk linkse jongeren bij de politiek te betrekken. Als voorzitter van deze mooie afdeling probeert hij dit te verwezenlijken.

Profielen

  • Rients OppewalRients OppewalsecretarisMailTelefoon0620813610Rients studeert economie en internationale betrekkingen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds 2017 lid van de Jonge Socialisten Groningen. Hij heeft zich de afgelopen jaren drukgemaakt over de verrechtsing van de samenleving, maar tegelijkertijd ook over de sterk toegenomen polarisering in Nederland. Hij ziet het als de taak van centrumlinks om de samenleving eerlijker te maken en ook het saamhorigheidsgevoel te versterken

Profielen

  • Lise DeijsLise DeijspenningmeesterMailTelefoon06 44245140Lise studeert HBO-Rechten aan de Hanzehogeschool te Groningen. Zij is sinds november 2016 lid van de PvdA en de Jonge Socialisten en begin 2018 actief lid bij de Jonge Socialisten Groningen. Lise wil zich graag inzetten voor een meer progressieve samenleving met gelijke kansen voor iedereen. Als penningmeester is Lise verantwoordelijk voor het financiële reilen en zeilen van de vereniging.

Profielen

  • Joris SeinenJoris Seinenalgemeen bestuurslidMailTelefoon0615240873Joris Seinen komt uit Hoorn en is sinds 2015 lid. Hij doet de Lerarenopleiding Basisonderwijs bij de Stenden Hogeschool te Groningen. Zijn passie ligt voornamelijk bij het verbeteren van het basisonderwijs. Joris zijn functie is algemeen bestuurslid.

Profielen

  • Nico WesselsNico Wesselsalgemeen bestuurslidMailTelefoon0622715679Nico studeert Recht & ICT, Global Criminal Law en International Human Rights Law aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds 2015 actief lid bij de Jonge Socialisten, afdeling Groningen. Als lid wil hij bijdragen aan een progressieve, eerlijke samenleving. Thema's die hij belangrijk vindt zijn duurzaamheid, rechtvaardigheid, ICT en Europese samenwerking. Nico is algemeen bestuurslid.

Profielen

Adres

Ons Pand
Haddingestraat 10
9711 KD Groningen

 

 

Jonge Socialisten in de PvdA