Huidig bestuur

Bestuur 2020/2021

 

 

Voorzitter

  • Lise DeijsLise DeijsVoorzitterMailLise is sinds november 2016 lid van de PvdA en de Jonge Socialisten en begin 2018 actief lid bij de Jonge Socialisten Groningen. Lise wil zich graag inzetten voor een meer progressieve samenleving met gelijke kansen voor iedereen. Eveneens hoopt Lise om bij de Jonge Socialisten evenals de PvdA meer leden actief te krijgen en beide verenigingen voorruit te helpen.

Secretaris

  • Fleur RenkemaFleur RenkemaSecretarisMailFleur is een student American Studies aan de Rijksuniversiteit Groningen. Sinds 2020 is zij actief lid bij de Jonge Socialisten Groningen. Ze wil zich graag inzetten bij de JS dit verkiezingsjaar voor beter onderwijs en meer kansengelijkheid voor iedereen.

Penningmeester

  • Thijs HiemstraThijs HiemstraPenningmeesterMailThijs is slechts sinds april 2020 lid van de PvdA en de Jonge Socialisten, maar is direct actief lid geworden. Hij heeft een master in gezondheidswetenschappen en interesseert zich in zorgprocessen en zorgbeleid. Hij ziet de gezondheidszorg als een onmisbaar aspect van de samenleving en wil zich graag inzetten om dit beschikbaar te houden voor iedereen en te verbeteren waar dit kan.

Algemeen Bestuurslid

  • Rozemarijn GierkinkRozemarijn GierkinkAlgemeen BestuurslidMailRozemarijn studeert Kunsten, Cultuur en Media aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ze is sinds 2016 lid van de Jonge Socialisten en sinds 2017 actief lid bij de afdeling Groningen. Een van de onderwerpen die ze belangrijk vindt is culturele politiek en beleid. Ze wil zich dan ook graag inzetten voor de toegankelijkheid van dit soort zaken en een eerlijke verdeling van de kansen in de samenleving in het algemeen.

Algemeen Bestuurslid

  • Rolf HiddingRolf HiddingAlgemeen BestuurslidMailRolf is sinds 2017 lid van de PvdA en de Jonge Socialisten. Hij heeft International Business gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en is dit jaar voorzitter van de Economische en Bedrijfskundige Faculteitsvereniging (EBF). Ook is hij dit jaar actief geworden bij de Jonge Socialisten in Groningen, gedreven door onderwerpen als inkomensongelijkheid en kansenongelijkheid. Hiernaast zet hij zich dit jaar graag in voor thema’s als immigratie & integratie, wonen & verkeer en het betrokken raken bij gewest Drenthe.

Adres

Ons Pand
Haddingestraat 10
9711 KD Groningen

 

 

Jonge Socialisten in de PvdA