Huidig bestuur

 

 

Profielen

  • Julian BushoffJulian BushoffVoorzitter MailTelefoon+31 6 3644043620 jaar geleden is Julian geboren in Groningen, inmiddels student economie en internationale betrekkingen. Af en toe nog werkzaam op de markt, maar veel tijd gaat inmiddels op aan de politiek. Bij het woord ‘’politiek’’ haken een heel aantal mensen al af. Een handvol mensen die het nog echt interesseert en een enkeling die politiek actief is. Toch vindt hij het de moeite waard. Op andere plekken in de wereld riskeren mensen hun leven om invloed uit te oefenen op gewone dingen in het dagelijks leven. Dat is ook waar politiek voor hem om gaat, gewone dingen in het dagelijks leven van mensen. Politiek gaat over veel meer dan alleen abstracte beleidstermen. Als het gaat over “bestaanszekerheid” dan gaat het over zeker zijn van een inkomen. Zeker zijn van een dak boven je hoofd. Zeker zijn van goed onderwijs. Zeker zijn van zorg als je dat nodig hebt. Dat is ook hetgeen waar Julian zich voor inzet, plezier en energie uit haalt, politiek bedrijven met, voor en dichtbij de mensen.

Profielen

  • Joris SeinenJoris SeinenSecretaris MailTelefoon0615240873Joris Seinen komt uit Hoorn en is sinds 2015 lid. Hij doet de Lerarenopleiding Basisonderwijs bij de Stenden Hogeschool te Groningen. Als secretaris heeft Joris het doel om de leden van de Afdeling Groningen actief te blijven betrekken. Om dat te bereiken organiseert hij activiteiten en werkt hij graag samen met de andere (linkse) PJO's in Groningen. Zijn passie ligt voornamelijk bij het verbeteren van het basisonderwijs. 

Profielen

  • Nico WesselsNico WesselsPenningmeester MailTelefoon0622715679Nico studeert Recht & ICT, Global Criminal Law en International Human Rights Law aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds 2015 actief lid bij de Jonge Socialisten, afdeling Groningen. Als lid wil hij bijdragen aan een progressieve, eerlijke samenleving. Thema's die hij belangrijk vindt zijn duurzaamheid, rechtvaardigheid, ICT en Europese samenwerking. Als penningmeester is Nico verantwoordelijk voor het financiële reilen en zeilen van de vereniging. 

Profielen

Profielen

  • Wouter SchipperWouter SchipperAlgemeen BestuurslidMailTelefoon06 19490579Wouter studeert Economie en Filosofie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij komt uit rode Oost-Groningen en is nu een jaartje lid van de Jonge Socialisten. Hij is een overtuigd sociaaldemocraat, waarbij hij het recht op gelijke kansen, het bestrijden van inkomensongelijkheid en de verzorgingsstaat als hoofdpunten ziet. Hij is lid om zich in te zetten voor een eerlijke samenleving en om zoveel mogelijk linkse jongeren bij de politiek te betrekken. Zijn functie binnen het bestuur is algemeen bestuurslid.

Adres

Ons Pand
Haddingestraat 10
9711 KD Groningen

 

 

Jonge Socialisten in de PvdA